Професионална почистваща техника, препарати и автомивки на самообслужване

Количка (0)

Какво ново?

СЕП 21 Безконтактни автоматични системи за автомивки CBK WASH Безконтактните системи на CBK CARWASH стават все по-популярни в бизнеса с...

МАР 23 SELF SERVICE - Модул за самообслужване Frank FCM918-MSE-Z Компактен модул за самообслужване с два пистолета Frank FCM918-MSE-Z - три...

ФЕВ 08 REINFIX Nature REINFIX Nature Професионален кремообразен препарат с естествени абразивни...

Виж Всички

БИЗНЕС СЕМИНАРИ С БИЛ ЛЮИС 1-14 Март 2015

Уважаеми Приятели и Клиенти на Кемитрейд,


От 1 до 14 март 2015г. имаме удоволствието да Ви поканим на нашата втора среща с Бил Люис - бизнес консултант и треньор. Отново ще бъдат проведени семинари и консултации с професионалната и академична общност в Стара Загора и региона.

След успешното ни начало на сътрудничество и работа с Бил Люис, ние продължаваме да търсим нови възможности за продължаващо учене и усъвършенстване, и взаимодействие на обществото и бизнеса чрез обучения и практика.

Целта на събитието е да се потърсят дългосрочни възможности за продължаващо обучение и усъвършенстване на местно ниво, през целия живот.

За участие, записване и допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефон и и-мейл:


Можете да подкрепите това събитие с вашите идеи и предложения, или, ако вземете пряко участие в достигането до повече хора и провеждане на отделните мероприятия.


0887 997826
info@chemitrade.bg
 
Повече за Бил Люис и за мероприятията:
 

http://chemitrade.bg/page/133

www.WorldClassBusinessConsultant.blogspot.com

 


 

За автомивки и автосервизи

Ние предлагаме пълната гама продукти, професионални машини, оборудване за автомивки и автосервизи и сервиз на всеки клиент индивидуално, спрямо неговите нужди и потребности.

виж повече

За индустриални предприятия

Кемитрейд предлага на своите клиенти богата гама от професионални почистващи препарати, препарати за обезмасляване на детайли, аерозолни смазки, каши за ръце, течни сапуни, професионална почистваща техника, машини за почистване със суха пара.

виж повече

За хотели, ресторанти и магазини

Кемитрейд предлага богата специализирана продуктова гама от почистващи и дезинфекциращи препарати, отговарящи на хигиенните изисквания и потребности в заведенията за рехабилитация, отдих и забавления.

виж повече

За контакти

гр.Стара Загора 6000
ул ."Калояновско шосе" 16
Търг.център – Новотехпром
тел: 359 42 92 84 49
Мобилен: +359 887 997 826
info@chemitrade.bg

Изпрати запитване

Изтегли брощура